Ressaca del 10é aniversari!

Ha estat fantàstic!

Moltes gràcies a tots els que heu participat recordant velles seccions i deixant-nos gaudir, una vegada més, dels vostres relats i punts de vista. Ara toca recuperar-se! Hem tingut rècord de seccions i rècord de visites. El Twitter i el Facebook ha tret fum! Gràcies a tots!


La ressaca, però, ens porta el final de les Llaminadures electròniques. Una de les seccions amb més visites de la nostra revista. Esperem i desitgem que només sigui una pausa per agafar aire i torni amb nosaltres ben aviat. Per tot el que has aportat i ajudat, GRÀCIES!

Aquest Abril, ens agradaria continuar amb el que vam engegar el mes passat i va produïr, frases de gran qualitat per part d'alguns dels nostres lectors. Aquí una mostra:

El Criteri, un Twitter calent
El CriTeri, una festa de paraules!
El CriTeri, una oportunitat mensual!

Per aquest mes, aquí en van uns quants més. Animeu-vos-hi!!! Què és per vosaltres el criTeri en una frase?

El criTeri, un recordatori de que ha passat un mes.
El criTeri una festa de lectors.
El criTeri, de vegades, un silenci.

criTeri

---------------------------------------------------------------------------------------------

Muchas gracias a todos los que habéis participado recordando viejas secciones y disfrutando, una vez más, de vuestros relatos y puntos de vista. Ahora toca recuperarse de la resaca. Hemos tenido record de secciones y visitas. El Twitter y el Facebook han sacado humo! Muchas gracias a todos!

La resaca, pero, nos trae la noticia de que  Llaminadures electròniques, nos deja. Una de les secciones con más visitas. Nos queda la esperanza que sea una pausa para volver con más fuerza! Por todo lo que has aportado y ayudado, el criTeri te da las GRÀCIAS!

Este Abril, nos gustaria continuar con lo que empezamos el mes pasado y produció frases de gran calidad, por parte de nuestros lectores. Para muestra un botón:

El Criteri, un Twitter calent
El CriTeri, una festa de paraules!
El CriTeri, una oportunitat mensual!

Para este mes, aquí en van uns cuantos más. Participad!!! Qué es para vosotros el criTeri en una frase?

El criTeri, un recordatorio de que ha passado un mes.
El criTeri una fiesta de lectores.
El criTeri, a veces, un silencio.

criTeri

Share this:

2 comentaris :

  1. Gràcies a vosaltres.

    Sé que el meu karma d'Internet baixarà molt al deixar la secció així que algun dia potser m'haureu de tornar a suportar ;-)

    Muaaaaac

    Mr. Llaminadures

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres.

    Sé que el meu karma d'Internet baixarà molt al deixar la secció així que algun dia potser m'haureu de tornar a suportar ;-)

    Muaaaaac

    Mr. Llaminadures

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes