The dock of the bay

VÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes serà un mes extrany per a tu. Les coses que t'envolten faran girs extranys, veuràs colors que no toquen, músiques extranyes. Serà un mes lisèrgic i extrany. Ni bo ni dolent. No sabràs què passa, però les peces no acabaran d'encaixar.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
La salut i els diners aniran perfecte. L'amor ja serà una altra cosa. Estaràs una mica estancat/da. Sempre les mateixes coses, les mateixes persones, la mateixa postura. És el que t'agrada, però fins i tot tu t'adonaràs de lo aborrit/da que ets.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Finalment has canviat una mica. Aquest mes ja et podràs concentrar en el sexe. Tan concentrat estaràs que no en trobaràs. Ja saps, aquestes coses com més les busques, menys les trobes. La recomanació és que facis la teva vida al marge del sexe. Els diners i la salut continuaran com fins ara.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Estaràs enamorat/da! Felicitats !! Estem molt contents per tu !!! La salut perfecte i les hormones ballaran swing tot el mes !!! Els diners no sabràs ni que existeixen, no et faran falta. Sentiràs aquelles pessigolles, aquella felicitat. Estaràs en un núvol !!

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
A la feina hi estaràs més bé que mai. Tot estarà en calma, ho tens tot dominat, tot va de cara i això farà que els diners no siguin preocupació. La salut estarà una mica fluixeta, però res de l'altre mon. L`amor que comença a dins teu anirà en augment, esperem que sigui per la teva parella, perquè si resulta que és el millor o la millor amiga de la teva parella, començaran els problemes, ja ens explicaràs !

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest juny serà millor que el passat maig, però tampoc serà per a llogar-hi cadires. De sexe ni parlar-ne ! La salut regular, però en canvi, val la pena que posis 4 cèntims a la loteria, et tocarà.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Es presenta un viatge llarg aquest mes. Un viatge que despertarà en tu dos sentiments, un de rebuig i un d'il·lusió. No hi podràs fer res. Aquest viatge l'has de fer i t'has d'enfrontar a tot el que vingui. Mentrestant aprofita al màxim tot el que puguis !! De sexe, cada vegada menys, però no tens especial interès, de moment.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Sembla que els teus excessos et passaran factura. Comença a cuidar als del teu voltant perquè et farà falta un coixí quan t'adonis que ja no ets tan jove com et pensaves. Serà hora de repassar les canes, el greix que ha aparegut i algunes arrugues que surten on no toca. El sexe continuarà sent bastant bèstia !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
T'enfrontes al mes de juny més preparat/da que mai. El vent infla les teves veles al màxim. Aprofita l'embranzida ! De sexe, tot el que demanis !! Demana i s'et donarà !!

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Aquest mes serà de plors i laments per a tu. Vigila a la feina, sembla que s'està preparant alguna cosa que no t'afavorirà. Els diners van de mal en pitjor, tu ja ho saps, t'excediràs en les despeses i ja no tens cap línia de crèdit. Els que et pensaves que eren els teus amics, creuràs que no ho són. La salut no serà la millor que has tingut, refredats, algun herpes labial, mal de cap. De sexe, només alguna masturbació fortuita, ràpida i mal feta. Ho sento.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest mes serà un mes neutre per a tu. T'envairan moltes preguntes però val més que facis l'estratègia de l'estruç. Abaixa el cap, mira cap a un altre costat, evita-ho tot. Hi ha moments millors per fer-se aquestes grans preguntes. Gaudeix del sexe que t'oferiran. Comença a estalviar diners, que et convindran.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
El mes de bojeria sexual t'ha tocat a tu. Cridaràs i et recargolaràs de plaer, gemegaràs i tindràs espasmes orgàsmics de manera quasi contínua. Només tindràs ganes de gaudir d'això, i ho voldràs compartir amb tothom que se t'acosti, home, dona o animal. Gaudeix al màxim !!! Ensenya'ns-ho tot !!!


Armando Rampas

criteri@elcrit.org

Share this:

3 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes