Octubretón !


Armando et revela l'octubre, davant dels teus ulls, una revelació necessària i totalment gratuïta:



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Algun cor t'està cridant ! Tu necessites sentir-te estimat/da. Secretament algú ho fa. El teu estat econòmic acapararà tots els teus pensaments. Potser no serà la millor opció. Deixa't anar, no et preocupis i busca aquest amor, aquest cor que et busca.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
La teva parella ja no t'agrada. No té atencions per tu, tot és una rutina i malgrat portes temps reclamant un canvi de rumb en tot això no sembla que l'altre se n'adoni. Arribats aquí no saps què fer. Aquest octubre tot continuarà igual. No cal que et precipitis, però ves madurant la idea.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Aquest octubre serà perfecte per a tu. Vindran novetats que feia molts mesos que esperaves. Tot anirà perfecte. Estaràs nerviós/a però serà fins i tot millor del que esperaves. Et canviarà la vida, però a millor.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
El teu talent s'accentuarà aquest mes.  A veure si pots potenciar-lo. Posa-hi esforç, de vegades et sentiràs que fas alguna cosa sense sentit, intenta no fer cas d'aquests sentiments. Continua endavant !!!

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest octubre és el mes de l'aigua. Et sentiràs atret per l'oceà i ja saps que el mar és perillós, però tot anirà perfecte. Gaudiràs com poca gent en té la ocasió. Coneixeràs el millor i el pitjor de la incertesa i la immensitat blava. L'arribada al port esperat serà un bany de confiança i gaudiràs de l'arribada del mariner al port ansiat. Gaudeix-ne i practica el Zouck !!

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
La cadència dels minuts i les hores s'et farà insuportable. La rutina, el mateix de sempre. La gent et molestarà i no tindràs absolutament cap impuls sexual. Armando et recomana alguna masturbació encara que no et vingui de gust, només per sortir de la rutina en la que t'estàs enfonsant.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Continues aquest rumb estrany que vas començar a finals de l'any passat. Nosaltres no ho entenem. No oblidis buscar la brúixola abans de començar a remar.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest octubre continuaràs posant-te aquells pantalons tant estrets que tant ens agraden. Definitivament et sentiràs sexy i perseguit/da per tots els homes/dones que tu vulguis. tindràs l'autoestima a tope aquest octubre !!


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Has de continuar amb la tensió amb totes les coses que tens entre mans. Aquest any serà difícil per tu i pels que t'envolten, hi has de posar el doble d'energia en comptes de reduir-la a la meitat. Cuida als del teu voltant !!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Després del cúmul d'equivocacions que has comès el mes passat, ara et toca patir-ne les conseqüències. T'ho mereixes. Esperem que n'hagis tret alguna lliçó que puguis aplicar aquest octubre.


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest octubre tindràs moltes excentricitats. No et preocupis, això és resultat dels temps que corren. La connexió còsmica entre el teu cos i la crisi de valors (financers?!?!?). La marca efímera que pot deixar en les nostres mens serà fàcilment oblidable, malgrat el dolor del moment.


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Quan vegis els fills dels teus amics finalment oblidaràs aquestes ganes que tens de tenir-ne. Si ja has fet tard i t'adones que a casa teva també n'hi tens algun...simplement abandona't i gaudeix del moment. No hi ha res més a fer.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes