Calma tensa a la plaça...De las Cortes

Estem tan despistats que no sabem ni què esperar. Ací i allà es veuen petites explosions que no ens permeten, encara, albirar el que ha d'arribar. Probablement sempre ha estat així. Així doncs, no saps mai si el que ha de venir és una de les grans revolucions o més aviat un petit sisme per reubicar les bases del que hi ha hagut fins ara. El que és innegable és que tots tenim la sensació de que alguna cosa està passant, malgrat no sabem el què. Hi ha temor, emoció, tot està a flor de pell. En aquestes circumstàncies és quan passen les millors coses i les pitjors.


Així doncs podeu provar de fer una ullada a l'"Economia sense maquillatge" per poder intentar veure si és un petit sisme o és una gran revolució. També us recomanem que feu una ullada a les "Llaminadures electròniques",  a les noves tecnologies, que de ben segur han influït i influiran en les noves democràcies que han d'aparèixer (quan haurem d'esperar encara ??). També les reflexions de les "Observaciones Aleatorias" ens poden fer pensar una mica en el caire que agafa aquest mon. O les, sempre necessàries reflexions de "Desde la meseta Castellana"

El missatge d'aquest far que és la revista criTeri, no només vol intentar donar llum sobre aquests moments. Volem llençar un missatge en el que volem fer un fort incís en la cultura. La cultura de les coses que són petites i al mateix temps ENORMES:

Els petits plaers del vi, al "Botellón"
Moure les caderes al "Lagarto enyesado"
L'etern futbol, amb una mirada particular a "Lliure indirecte"
La música de Lady Godiva a "l'Art de les Muses" o "Tu tubo"
La poesia vital a "Poesia"
El cinema, que s'ha de veure en una bona "Butaca"
L'art de fer coses tu mateix a "Fes-t'ho tu"
La cultura castellera, tan nostrada a "Equilibri, força, valor i seny"
Els nostres enviats especials a Itàlia i a Africa
I el raconet per a l'humor a Senyàlia
I l'art d'endevinar el futur de la mà d'Armando Rampas a L'horòscop.


Una bona col·lecció de seccions per què pugueu tenir una bona visió del món i, al mateix temps, conèixer nous camps i aprofundir-hi. Gaudiu-ne, sobretot, amb bon CRITERI !!

CriTeri.

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes