iVoox: Radio a la carta


Després d’un mes de vacances amb una desconnexió total i fora de casa ja tornem a estar per aquí. Durant aquest mes també he desconnectat de tecnologia; l’únic que tenia era el mòbil, hores de cotxe i l’aplicació iVoox. L’he trobat tant interessant que us ho explico en aquest llaminadures.

iVoox és una web que fa temps que existeix i que utilitzava a casa de manera puntual per escoltar algun podcast, algun programa de radio o per buscar algun tema que m’interessava. Però es que fa poc que també és una aplicació gratuïta per a iPhone o Android. Així que si tens una llaminadura d’aquestes no t’ho pots perdre.

 

Per exemple, et pica la curiositat de  com funciona la banca ètica, o tens ganes d’una mica de música delicatessen, o una mica de misteri, o vols veure que diuen els de mossegalapoma o vols saber com va l'economia i després necessites riure una estona al cotxe. Tot això ho pots buscar des del mòbil i escoltar-ho al moment.


Us deixo un petit vídeo perquè vegeu com funciona:



La part que m’ha agradat especialment de l’aplicació iVoox per a mòbil és que permet configurar-ho perquè tot el que et posis a “Mis audios” es descarregui automàticament i així després ho pots escoltar offline sense problemes ni interrupcions. També permet escoltar-ho directament online.

No cal que estiguis registrat per utilitzar-ho però el registre es gratuït i et permet guardar als teus programes preferits i sincronització a través de la web del que fas amb el mòbil. A l’aplicació li falta una mica d’agilitat encara i alguns programes no els he trobat (tot i que a la web els pots afegir via RSS).

Estem davant d’un nou iTunes sense haver d’endollar el nostre iParatu ?; no sé, jo per ara estic enganxat.

Ja em direu

Salut, CriTeri i una mica de cachondeo per suportar el que ens han tocat viure

Mr.Llaminadures @


si te tomas la vida en serio estás perdido

Albert Pla (vídeo)

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes