Ens acomiadem de l'any!

Ja acabem el 2015 i encarem el 2016 amb ganes, força i il·lusió!

El mes de desembre sempre és una bona excusa per fer balanç del criTeri. Comencem per els nostres èxits:



- Gràcies a un fitxatge estrella d'una community manager inigualable, hem aconseguit més lectors i seguidors que mai! Benvinguts nous lectors!!! Esperem que us quedeu amb nosaltres per molt temps i, que participeu amb nosaltres del criTeri.

- La qualitat dels redactors/es cada vegada és més alt. La diversitat d'origen i pensament també s'amplia. Sens dubte, aquesta diversitat, ens aporta diferents punts de vista que enriqueixen enormement el nostre blog!

- Aviat celebrarem 10 anys ininterrumputs d'una revista/blog col·laboratiu sense més ànim que divulgar i reflexionar.

Repassem, també, els temes pendents, al criTeri, que ens agradaria rematar aquest proper any. En fem una llista per tenir-la present al 2016:

- Fer un nou disseny i un rentat de cara. Ja fa temps que perseguim aquest somni i no acabem de trobar el dissenyador que acompleixi els nostres desitjos. Tens ganes de proposar-nos un disseny?

- Busquem redactors per ampliar els nostres punts de vista. Tens ganes d'escriure? posa't en contacte amb nosaltres! Medi ambient, temes socials, cultura, esport. anàlisi poltític, informàtica..,  Tots els temes son benvinguts!

- Ser més puntuals en la publicació. Recordeu que s'ha de publicar el dia 5 i, essent sincers i en un acte de constricció, reconeixem que alguns de nosaltres fallem en la puntualitat.

- Ens agradaria ampliar els nostres llaços internacionals i poder ser un blog més multilingüe. Un somni que perseguim després de la col.laboració, ja finida, amb els nostres companys de l'Undici italià.

- Aconseguir, encara més, interacció amb els nostres lectors/seguidors.

Aquest desembre volem celebrar amb vosaltres la nostra existència!


VISCA LA PLURALITAT I VISCA EL CRITERI!

Bon Nadal!

Equip redactor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acabamos el 2015 y entramos en el 2016 con ganas, fuerza y ilusión!

Diciembre es siempre una buena excusa para hacer balance del criTeri. Empezamos con nuestros éxitos:

- Gracias al fichaje estrella de una community manager inigualable, hemos conseguido aumentar lectores y seguidores! Benvenidos!!! Esperamos que us quedeis con nosotros por mucho tiempo y, que participeis con nosotros del criTeri.

- La calidad de los redactores/as es cada vez más alta. La diversidad de origen y pensamiento también se amplía. Sin lugar a dudas, esta diversidad, nos aporta diferentes puntos de vista que enriquecen enormemente nuestro blog!

- Pronto celebraremos 10 años ininterrumpidos de una revista/blog colaborativa sin más animo que divulgar y invitar a la reflexión.

Queremos repasar, también, los temas pendientes en el CriTeri, que nos gustaria rematar en 2016. Hacemos una lista para tenerlo presente:

- Hacer un nuevo diseño y un lavado de cara al blog. Hace tiempo que perseguimos este sueño y no acabamos de encontrar el diseñador/a que se ofrezca. Tienes ganas de proponernos un diseño?

- Buscamos ampliar nuestros puntos de vista con nuevos redactores. Tienes ganas de escribir? Ponte en contacto con nosotros!

- Ser más puntuales en la publicación. Recordad que publicamos cada dia 5 y, siendo sinceros, y, en un acto de constricción, reconocemos que algunos de nosotros fallamos en la puntualidad.

- Nos gustaría ampliar nuestros lazos internacionales y poder ser un blog más multilingüe. Un sueño que perseguimos después de la colaboración, ya acabada, con nuestros amigos de Undici en Italia.

- Conseguir, todavía más, interacciópn con nuestros lectores/seguidores.

Celebremos, pues, todos juntos, nuestra existencia:


VISVA LA PLURALIDAD I VIVA EL CRITERI!

Feliz Navidadl!

Equip redactor

Share this:

1 comentari :

  1. Afegiria festa com a proposta 2016 trobada de redactors i simpatitzants de criteri. Els que no puguin venir físicament, degut al nul pressupost de la revista a pagar bitllets de transport, per videoconferència :)

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes