2016!

Benvolguts lectors!

Tenim tot un any per davant i, aquest mes de març, per celebrar els nostres 10 anys ininterromputs. A alguns els semblarà poc i a d'altres molt. Estem aquí per tots vosaltres i per nosaltres. Continuem endavant!

Amb aquest començament d'any i, fent una ullada a les estadístiques de Google, en les que no es tenen en compte les dades de quan maquetàvem i distribuïem en pdf, les entrades més llegides al criTeri han estat les següents:També hi ha curiositat per saber qui som:


Brindem doncs, per un any més!
Salut i feliç 2016!

CriTeri
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Queridos lectores!

Tenemos todo un año por delante y, este mes de marzo, vamos a celebrar nuestro décimo aniversario. A algunos les parecerá poco y a otros mucho. Estamos aquí para todos vosotros y también para nosotros mismos. Continuamos adelante!

Con este comienzo de año y viendo las estadísticas que nos ofrece Google, en las cuales no estan incluidos los datos de cuando maquetabamos en pdf, las entradas más leidas en el criTeri han sido: 
 
 
También, curiosamente, hay mucha curiosidad para saber quién somos: 
Brindemos pues, por un año más!
Salud y feliz 2016!

criTeri!


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes