PIM PAM NETFLIX

Veure pel·lícules, sèries, documentals, dibuixos... On vulguis i quan vulguis per 8 € al mes. Això és el que ofereix el servei de Netflix que fa poc ha arribat a les nostres contrades. Jo no l'he provat perquè tinc por d'enganxar-me però tinc una amiga que si ho ha fet i ja sigut tan amable descriure'ns unes línes...

Un matí d’aquestes passades festes de nadal decideixes provar el mes gratuït de Netflix, i sense ni adonar-te’n, en dos minuts i VISA en mà, ja ets usuari i ha començat el període de prova.


Aquest és el punt de partida de la meva addicció a Netflix. El que us detallo a continuació és el resultat de provar el servei en dispositius Android i en un PC amb Linux (i evidentment la meva opinió).


Les interfícies

Boniques i àgils, tant des del navegador de l’ordinador com des de les apps per a tauletes i telèfons Android. En el cas d’ordinadors amb Linux, la reproducció de medis només funciona amb Chrome.

Els usuaris

Pots definir més d’un usuari per a l’aplicació. A l'inici, hi ha dos usuaris per defecte, el que es genera en iniciar la subscripció i un altre de genèric anomenat “Kids” amb contingut infantil.

La possibilitat de generar més d’un usuari és interessant, ja que així cada ú pot tenir la seva llista de preferències.

El catàleg

De moment, és el seu taló d’Aquil·les… El catàleg encara és poc ampli per als usuaris d’Espanya. És d’esperar que amb el temps aquest s’anirà ampliant. Però fins que això passi, no patiu, ja existeix solució! (veure la postdata).

La llista de preferències (“Mi lista”)

Perfecte per anar guardant tot allò que hem trobat al catàleg i voldrem veure en algun altre moment, però millorable...

Estaria bé que la llista no fos una barreja sense cap tipus d’ordre de tot allò que hem anat afegint, sinó que mantingues les categories que els vídeos tenen assignades al catàleg. També estaria bé, que al catàleg aparegues una petita marca que et permetés saber si aquell vídeo ja el tens seleccionat a la teva llista (ara per ara, només ho pots veure quan entres al detall del vídeo).

Conclusions

Malgrat els defectes, és un servei altament addictiu! Tingueu-ho en compte en iniciar el període de prova, i que la força (de voluntat) us acompanyi....

Postdata

Existeix l’app “Hola” tant pels dispositius Android com per als navegadors Firefox i Chrome (en aquest cas en forma d’extensió). No he aconseguit fer funcionar l’extensió del Chrome, però l’app per a dispositius Android va de meravella…

Aquesta app però, no està exempta de polèmica, així que abans de fer-la funcionar us recomano un cop d’ull per internet, per veure si us interessa el seu ús o no.

Share this:

1 comentari :

  1. Una bona manera de provar-ho és amb les targetes de regal que venen en els supermercats de 20 a 50€. En aquest cas poses el codi de la targeta i et regalen el primer mes igualment i l'avantatge es que no et demanen les dades bancàries. Per exemple amb 20 € tenim per mes de 3,5 mesos

    Suposo que quan s'acaben els diners de la targeta si que et demanen les dades bancàries, això encara no ho he comprovat ;-)

    Netflix enganxa

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes