AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI
Començaràs molt fort, en tots els aspectes, només voldràs la veritat, el sexe al 100%. Això et portarà problemes i grans discusions. Ets una persona radical, d'absolutismes. La teva parella té un límit i si no tens parella, tranquil/la no en trobaràs.

PEIXOS
Estaràs d'alló més idealista. Tot alló en que no havies cregut mai, ara, en seràs un autèntic defensor. Serà el mes del Reiki, Ayurvedha. Això et farà veure papallones on hi ha corbs. Vigila i estigues alerta. No et confiis.

ARIES
Aniràs com un gos en zel. Sentiràs la primavera com si fossis un tòtil. El problema és que la primavera encara no ha arribat i hauries de vigilar que un cop de fred no t'acabi d'espatllar del tot. No tindràs sexe, notaràs la crisi com mai i la salut la tindràs una mica fotuda. No pinta gaire bé aquest mes.

TAURE
Aquest mes t'apareixerà una sorpresa pel Facebook. De totes maneres has de gestionar bé la sorpresa. Podria ser bona o podria ser dolenta. El sexe està estancat en la buidor i en la no existència. Si n`hi ha, serà de mala qualitat. Diners normal i la salut, es mantindrà com fins ara.

BESSONS
Després de tans dies d'abstinència, tornaràs a ser el poltre que eres abans. Fotràs uns cacahuets que tremolarà tota la ciutat.Posa la calefacció al màxim, despulla't i aprofita't al màxim de tots els plaers que trobis a casa ! Els diners ni t'adonaràs que existeixen. Altre feina tindràs !

CÀNCER
T'arribaran uns diners que no esperaves. Estaràs forrat ! Aprofita i ves a les rebaixes, això millorarà molt el teu estat d'ànim i en conseqüència la teva salut. El sexe amb tranquilitat.

LLEÓ
Aquest mes tindràs abstinència total. Ja et convenia. Després d`aquests mesos d`hivern sota la manta fent el guarro/a, ja era hora. Aprofita per agafar forces i fer bondat. Convida als teus amics a algun restaurant car i fes-los molts regalets. S'acosta un viatge llarg i t`hauràs d`anar preparant.

VERGE
La salut molt malament, però tot i això no podràs parar de fornicar com un boig/ja. No sabem què et passa, ni tu tampoc, però només vols follar. Si tens parella intentaràs buscar més sexe en entorns pròxims i això només et portarà que problemes. Hauràs de desfogar els teus impulsos d'amagat, en un racó. Si no tens parella, intentaràs buscar tot el que puguis on sigui.

BALANÇA
Aquest mes tindràs sexe per un tub. Estaràs més calent que mai. De totes maneres, et sentiràs extrany/a i estaràs enfadat per tot. En general odiaràs a la gent. Controla't. Els diners en quantitats normals, igual que la salut.

ESCORPÍ
Continues essent un artista, però ningú et creurà. Tu tampoc sabràs si ets un farsant o un autèntic geni, però amb aquesta història intentaràs fotre més claus que mai. No ho aconseguiràs, però mentrestant estaràs entretingut/da.

SAGITARI
Ets una bèstia sexual, una bomba. Follaràs com mai (si toca, sinó, hauràs de practicar, en excés, la masturbació). Estaràs més eufòric/a que mai. Tindràs un excés de feina però t'ho pendràs amb filosofia i calma. La salut continuarà tan bé com fins ara i tindràs més diners que mai.

CAPRICORN
Després del terrible mes de gener, el mes de febrer millorarà la teva situació. Sexe a la cuina, sobre el rentaplats, amb les vibracions fent pessigolletes a les zones innombrables. Diners a dojo i la salut normaleta (amb alguna que altra aspirina).


Armando Rampas

criteri@elcrit.org

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes