Tallarines negres

Aquest mes toca pasta!!!

Farem unes tallarines de color negre, fetes amb la tinta de la sípia, i que podeu trobar fàcilment a la majoria de botigues.

Les acompanyarem amb una salsa feta a base de sípia i gambes.
Som-hi!

Començarem per la salsa, ja que la pasta, un cop bullida, no s’ha de deixar reposar ni un moment.

Tallem la sípia ben petita i la posem en una paella amb oli d’oliva, que es vagi fent. Quan veieu que ja està tova, hi afegiu gambes pelades (si les hi voleu posar fresques, endavant, quedarà millor!). En un moment, quan ja estiguin fetes les gambes, hi afegiu all i julivert picats. De picada, sense por, que n’hi hagi. Ho proveu de sal i n’hi afegiu si cal.

Tot seguit hi tireu una cullerada de farina i una mica de mantega. Ho remeneu ben bé, que la farina es cogui una mica. Hi afegiu llet i ho deixeu que faci xup-xup fins que s’espesseixi i quedi tot ben lligat.

Mentrestant, poseu aigua en una olla amb una cullerada de sal. Quan bulli hi poseu la pasta i la deixeu bullir alegrement exactament el temps que diu al paquet.

Passat aquest temps, la coleu i ho barregeu amb la salsa.

A veure si us animeu a fer-ho i em deixeu comentaris al blog.
Bon profit!!

Share this:

1 comentari :

  1. Fa boníssima pinta a la foto. Ja ho intentaré fer-ho algun dia.

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes