El criTeri som TU, JO,TOTS, TOTHOM!

Aquest mes passat vam celebrar la festa dels 5 anys de criTeri mensual ininterromput. Us deixo aquest mes, aquí,  una foto de tots els participants. Faltava gent, però, que hi van ser d'esperit i de ment. Us vam trobar a faltar !



El que vam comprovar és que el criTeri té una salut de ferro, amb moltes ganes i moltes idees per tirar endavant. Si el mes passat teníem la incorporació estel·lar de "Desde la meseta castellana", aquest mes el criTeri posa una de les seves potes al mon dels Castells amb "Equilibri, força, valor i seny". No us ho perdeu i doneu-li la benvinguda a un dels millors entesos en castells del mon !

També us volem fer esment de la nostra secció "Seccions de la nevera". Aquesta secció conté tots les antigues seccions,  membres criTerians que han fet més gran aquesta família, però que, per diverses raons, un dia no van poder continuar il·luminant-nos amb els seus coneixements. Això, però, no impedeix que continuin donant-nos suport i llegint-nos i que nosaltres puguem llegir el que van fer i escriure (feu-hi una ullada !)

Us vull recordar, també, que els actes de celebració encara no han acabat i, el divendres 13 de maig, a l'Sputnik de Solsona, hi haurà una sessió de Jam session. També el dissabte 4 de juny hi haurà un concert amb dfigurins al casal popular la Fura. I per rematar-ho tot, el mes vinent traurem un especial "el millor dels 5 anys del criTeri", un recull del millor de cada una de les seccions, que us podreu descarregar del blog.Tot això per a celebrar el nostre Vé aniversari.

Després de la reunió que vam fer, vam decidir tirar endavant uns quants temes dels quals us en volem fer partícips i en els que necessitem de la vostra col·laboració per a fer-ho més gran:

- Tenim facebook feu-vos-en seguidors !
- Tenim twiter feu-vos-en seguidors !
- Començarem a fer tràmits per tal de formar una associació cultural amb seu a Solsona i oberta al mon sencer !


Per commemorar el 5é aniversari hem fet unes camisetes amb el dibuix, originalment fet per a la ocasió, realitzat per les mans d'un autèntic ARTISTA: el "Canonge de la Seu".  La foto de la camiseta amb els dos artífex que van fer-la possible:

Vam fer entrega, més tard, dels premis a les diferents seccions. Cadascun dels trofeus van ser fabricats especialment per la ocasió, unes peces úniques fabricades per "Fes-t`ho tu", rèpliques de les agulles del mes passat. Així doncs, els premis van quedar de la següent manera:

El premi a la secció més original va recaure en "Fes-t'ho tu" amb un 30% dels vots


El Premi a la secció més picant va recaure a "l'Horòscop" amb un 50% dels vots

 
Premi a la secció que més em fa reflexionar va recaure a "Observaciones aleatorias" amb un 21% dels vots i el Premi a la millor secció que també va recaure a "Observaciones aleatorias" amb un 21% seguit d'aprop per la Cort d'apel·lació, "Fes-t'ho tu" i "l'Horòscop.


La secció més votada va ser, sense dubte, la  Cort d'apel·lació.


I finalment, el tweet guanyador va ser per "Shumi" que en un atac d'inspiració va arribar a dir, com a tweet:

"Amb el criteri a la mà, m'en vaig a ca..."


Des d'aquí, tots nosaltres, volem agrair a tots aquells que a nivell personal (la secció Lleidatana que ens va fer la foto) o a nivell d'associació o a nivell de pensament o a qualsevol nivell ens ajuden, i molt. La gent de la Fura , els de l`Spuntik i tots vosaltres que ens seguiu d'una o d'altra manera i ens ajudeu a tirar endavant.

GRÀCIES PER SER DELS NOSTRES I FER AQUESTA FAMILIA GRAN !!!

criTeri

                                          i......tots aquells que no vau poder venir !!!!!


Si vols formar part de la nostra família, escriu-nos un correu electrònic a revistacriteri@gmail.com

Share this:

2 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes