ENLARGE YOUR PENIS

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (17 de febrer al 11 de març)

Els teus desitjos no podran còrrer ràpidament escales avall. No tens res a fer, ni gaire res a perdre. Per mi que millor et posis a dormir aquests dies i deixis totes aquelles coses que has après de banda. Ets petit/a i així et sentiràs davant totes aquelles coses que fins ara havies cregut. 

PEIXOS (12 de març al 18 d'abril)
Aquest mes et sentiràs nostàlgic. La banda sonora serà Janis Joplin, Doors, Pink Floid, Jimi Hendrix o qualsevol altra música que et traslladi a temps passats en que hi havia utopies que feien girar el mon i no com ara, que tothom es creu aquesta religió dels diners (fàcils).


ARIES (19 d'abril al 13 de maig )
Estaràs fart/a de llegir la merda de diaris que tots diuen el mateix ! Fins als mismíssims collons d'aguantar la mateixa merda d'imbècils a tot arreu ! Que us bombin a tots plegats merda !

TAURE (14 de maig al 21 de juny)
Qui collons recorda on estàs ? Qui eres ni què feies. Potser ni el teu nom. Ens ho vam passar bé i ara ja no ho recordem ni nosaltres. Com les històries de les pel·lícules més tristes, que de tant tristes no semblen reals. Ens haurem d'enfrontar a la pura realitat, no importes malgrat t'hi esforcis.


BESSONS (22 de juny al 20 de juliol)
Com un "solo" interminable enmig de qualsevol cançó d'aquestes de k-7 de carretera, la portada de les quals està descolorida i cremada pel sol. Tant cremada que sembla que originalment era sèpia, si no fos per aquelles arrugues sospitoses que revelen que el pas del temps s'ha cobrat la factura.

CRANC (21 de juliol al 10 d'agost)
Encara esperes per aquell amor que et van prometre un estiu ves a saber quant. I encara hi somies i aquest mes encara ho tindràs més present que mai. Encara guardes aquell paperet amb un cor escrit amb aquell boli de quatre colors, com un petit tresor. No saps ben bé on està, però segur que el tens. Patètic.

LLEÓ (11 d'agost al 16 de setembre)
Aprofita l'àngel que tens al costat que t'ajuda i t'ajudarà. Gaudeix-ne i no t'oblidis d'agrair-li la seva presència i el seu ànim.

VERGE (17 de setembre al 30 d'octubre)
Estàs perdent sex-appeal i ho saps. No et despistis. Res és etern.

BALANÇA (31 d'octubre al 23 de novembre)
Tants calamars del mes passat potser t'hauràs empatxat. Intenta sobreviure aquesta primavera que castiga l'ànim. Endavant, fem girar la bola !!


ESCORPÍ (24 al 29 de novembre)
Estaràs fart de tota aquesta gent que s'omple la boca de crítiques cap als altres que en realitat es dirigeixen cap a ells mateixos. D'aquella gent que busca les excuses en els altres per fer les coses ells. Fart de la gent que utilitza les frases "com que ells ho fan, jo també". Saps què? Armando tampoc els suporta.

OFIUCO (30 de novembre al 17 de desembre)
Bah ! Ofiuco, de moment és un fiasco. Les coses no et van gaire bé, i això que aquest signe prometia molt. De moment res de res. A passar el mes amb penes i treballs, sense destacar gaire res. Una mica gris, la veritat. Una llàstima perquè hi havia moltes expectatives en veure aquesta ofiuco-revolució...

SAGITARI (18 de desembre al 20 de gener)
Uiiiii ui, ui ui uiiiiii !! Estaràs emprenyat com una mona aquest mes. Saps? Tens raó. Però això tampoc serveix de gran cosa. Sap greu que un pelacanyes com Armando Rampas (ho sento, però hem de ser realistes) t'ho faci saber.

CAPRICORN (21 de gener al 16 de febrer)
Potser ets guapo/a. Potser ens podries ensenyar una mica del teu potencial i deixar-te caure als braços d'algú que et vulgui recollir. En fi, queden molts dies per morir, i molts alts i baixos per recórrer.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

2 comentaris :

  1. aquest titol es per aconseguir mes visites? hahaha

    ResponElimina
  2. És un experiment je je je
    Però potser no he triat bé la frase....ja veurem.
    Armando

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes