Bola de vidre

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (17 de febrer al 11 de març)
Aquest mes et sentiràs com si ja l'haguessis viscut i malgrat hauries de ser feliç ploraràs, més d'una nit ploraràs i et sentiràs desgraciat/da per tot allò que podria haver estat una gran aventura i no ho va ser. Armando només et pot recomanar que gaudeixis, també, d'aquests moments de nostàlgia.

PEIXOS (12 de març al 18 d'abril)
Siusplau, recorda que ho has de fer tot a la teva manera i això estarà bé. Segueix-te a tu mateix i malgrat tinguis algun moment de debilitat i pensaràs que és millor rectificar, aquest serà el teu error. Sigues fidel a tu mateix/a.


ARIES (19 d'abril al 13 de maig )
Crits llargs de plaer t'esperen. Com autèntiques Gibsons Lespaul distorsionant amb amplificadors a vàlvules dels anys 60 !! Oooooo yeeeeeahhhhh give it to me babe. Si no saps de què et parlo, demana-ho als del Tutubo o als de Top manta


TAURE (14 de maig al 21 de juny)
Com un slide recorreràs les cordes metàl·liques de la teva vida a ritme d'autèntic blues vingut com aire del delta del Missisipi amb un petit deix d'olor de cotó. Una vida d'esclau, però que encara gaudeixes de les petites alenades d'aire calent que ens porta les nits d'estius.


BESSONS (22 de juny al 20 de juliol)
Vingut de la foscor tornaràs als teus orígens nocturns, d'animal de caça. Aquest mes tindràs set de nit com feia temps que no tenies. Malgrat ho podràs dissimular, ho tens dins, et crema i t'en mors de ganes. A Armando Rampas només li queda el dubte si ho faràs o no.


CRANC (21 de juliol al 10 d'agost)
Continues amb les teves males obsessions. Estaràs fatal del cap. No pots parar de pensar en fer-ho una altra vegada. Tot es barrejarà i confluirà cap a la mateixa direcció, directe a la teva vena. Els daus estan tirats. Alea jacta est.

LLEÓ (11 d'agost al 16 de setembre)
Tots tremolem davant la teva imponent cabellera. Et mous com un autèntic felí/na amb calma i solemnitat. Estaràs tip i per això ens atrevirem a parlar-te. Ets increïble !!

VERGE (17 de setembre al 30 d'octubre)
Agafa els diners i corre. No paris. Aprofita el moment. Després ja pensaràs. Sense paciència, sense remordiments, sense pensar. Fes-ho.

BALANÇA (31 d'octubre al 23 de novembre)
Espera el novembre plujós per lamentar les coses, ara és juliol i toca aprofitar el que et portarà el bonic i calorós estiu. Agafa la cigala o la ostra que tinguis prop i gaudeix-ne !

ESCORPÍ (24 al 29 de novembre)
Les parafernàlies que t'envolten son com plàstics neutres que no tenen ni olor ni gust ni color, insipides. Res no t'aporta però tu seguiràs gaudint de que estàs viu! Celebra-ho !

OFIUCO (30 de novembre al 17 de desembre)
Un gran amor t'espera aquest mes. Les conjuncions de Saturn i Mart faran que et passin coses ESPECTACULARS!

SAGITARI (18 de desembre al 20 de gener)
No estaràs gens malament. Potser una mica massa grassonet/a d'aquí i d'allà, però en general bastant bé, bastant sexy, la veritat. Més d'un/a farà algún sospir amagat quan passis. Llàstima que no ho sabràs mai i tu veuràs aquests mitxelinets i aquestes pistoleres més grans del que realment son !!

CAPRICORN (21 de gener al 16 de febrer)
Seràs com una autèntica barbie/Ken. Guapa/o i totalment tonto del cul per fora. La part de dins tindrà vàries capes a les quals no ens deixaràs acabar d'accedir. Ens quedarà el dubte de saber com ets per dins aquest mes. Molt inexplicable i estrany tot plegat.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

3 comentaris :

  1. Armando, a què venen aquests títols per l'horoscop? Guns and Roses?

    ResponElimina
  2. Tens raó, massa extrany. Ara el canvio.

    ResponElimina
  3. jajaja ara és més adequat!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes