Vé aniversari actes finals

Així doncs, ja ho tenim celebrat ! 

El passat 3 i 4 de juny, vam celebrar una Jam Session i vam regalar un parell de samarretes del criTeri al pub Spuntik de Solsona. El dissabte, de la mà dels dfigurins, vam fer una autèntica festa musical al casal la Fura, també a Solsona.


Podeu veure la notícia que van publicar els de nació digital al respecte de la nostra celebració aquí. Estem intentant recollir fotos dels dos events. Ens hi podeu ajudar? Envieu-nos-les siusplau !!

Per continuar la celebració, aquest mes, ja podreu accedir des del nostre blog a tots els criTeris publicats des de fa més de cinc anys !

També i per acabar la celebració, hem fet, amb disseny del senyor criatures, un especial Vé aniversari en format pdf per a què t'el puguis imprimir i emportar-t'el a la piscina, o a la platja o al sofa o llegir-t'el desde l`Ipad o l'iphone o l'android o el que vulgueu i pugueu ! Gaudiu-lo !! ESPECIAL Vé ANIVERSARI 

Per últim recordar-vos que ens podeu seguir al Facebook i al Twitter i que ens fa il·lusió (perdoneu per la paraula de moda) que ens feu arribar les vostres impressions.

Si vols col·laborar amb nosaltres, o dir-nos quelcom posa't en contacte amb nosaltres a :
revistacriteri@gmail.com

Feu-nos difusió i bon estiu !!

Revista CriTeri

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes