Julio, mi querido Julio, dónde estás ?

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (17 de febrer al 11 de març)
Aquest mes necessitaràs que t'estimin molt. Els amants que adores i que emplenes de petons i carícies estaran distants físicament o mentalment. Tu els estimes de veritat, tant i tant que t'emplenarà de tremolor i por per si els perdessis. No pateixis tant.

PEIXOS (12 de març al 18 d'abril)
Amb els teus petons faràs patir a més d'un/a sense adonar-t'en. Vigila com reparteixes el teu amor. Seràs un estilet de dolor que es clava tan finament que el dolor pot convertir-se en un plaer fatal.

ARIES (19 d'abril al 13 de maig )
Voldràs ensenyar un camí al mar, un lloc on ningú ha pogut arribar, el vent és amic i la brisa un sospir que abraçi el seu cos petit al passar. Pam pam pam pam. Voldràs que algú t'acompanyi per recitar aquells versos que t'han funcionat sempre per conquerir terrenys nous i antics.

TAURE (14 de maig al 21 de juny)
Milers de violins sonaran per acompanyar la teva simfonia. Tot sonarà harmònicament, seguint el tempo perfecte. Ostima ! Seràs un autèntic director d'orquesta !


BESSONS (22 de juny al 20 de juliol)
Aquest mes d'agost tindràs ressaca dels anys 70. Buscaràs una camisa d'aquelles kitsch, uns pantalons de pota d'elefant i unes Ray-ban. Lloga't un citroën Tiburón descapotable i posa't unes autèntiques patilles grans, molt grans, o, en el cas que siguis una noia, una faldilleta com les de "The Pepper Pots". A veure si tenim sort i et veiem !!

CRANC (21 de juliol al 10 d'agost)
Seràs un autèntic "plasta" "pastelorro". Com un "pantera rosa" o un "tang de naranja" amb excés de sucre !! Insuportable. Tant d'amor et matarà. Afluixa !!

LLEÓ (11 d'agost al 16 de setembre)
T'abandonaran. N'estàs segur/a. No serà el primer cop, però sempre fa mal. Si se'n va s'oblidarà que un dia, fa temps ja, quan éreu quasi nens vareu començar-vos a estimar. Res serà igual, ell/a s'endurà, en un sol moment, una eternitat si se'n va...

VERGE (17 de setembre al 30 d'octubre)
Aquest agost t'oblidaràs de viure de tant de cantar a l'amor i a la vida. Vigila perquè et quedaràs sense amor una nit d'aquest estiu. De tant jugar amb qui tant estimes potser hi perdràs. De tant ocultar la veritat amb mentides t'enganyaràs a tu mateix sense saber que ets tu el que perds.

BALANÇA (31 d'octubre al 23 de novembre)
Mai podies haver imaginat que un petó et pogués canviar tant la vida. Algú forma part de l'espina dorsal de la teva vida i això et fa por malgrat no hi ha un altre camí que no sigui endavant. Per una mica d'amor, per un tros de la seva vida donaries la teva vida entera ! Autèntica passió d'estiu. 

ESCORPÍ (24 al 29 de novembre)
Jo sé que a vegades la teva parella et fa mal, potser sense voler. T'enfades com un infant. A vegades tu a vegades tens massa orgull i això fa mal als dos. Petites coses de l'amor. Canalitzeu la mala llet i feu esport !!

OFIUCO (30 de novembre al 17 de desembre)
Aquest metge/ssa que portes atrapat dins teu només pensa en aquesta bata blanca sense roba interior al més pur estil de pel·lícula porno sense més argument que un esteteoscopi, bata blanca, uns mugrons eixerits i un penis erecte. Embogirem tots plegats !!

SAGITARI (18 de desembre al 20 de gener)
Tot et semblarà un somni però al final podràs oblidar un dia, et sentiràs trist, però aviat cantaràs i hauràs de prometre no recordar-te mai de l'ahir. Les coses que se senten sense parlar seran les importants aquest mes. Val més deixar les paraules aparcades, no cal parlar.

CAPRICORN (21 de gener al 16 de febrer)
L'amor passarà sense trucar. Arribarà tard perquè hi haurà algú ocupant el seu lloc. Deixarem pas a la nostàlgia d'amor d'estiu, de sorra, de sal. Tu, si de camí cap a casa teva sents que hi ha una ombra que t'acompanya, serà l'amor...o, la persona justa per una aventura i després abandonar-lo a la basura. Dependrà de tu i del teu destí.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes