Amor i conversacions


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

Una vegada Recuperat l'horòscop tal i com toca i després de la vaga encoberta realitzada el mes passat, aquí vé, el vostre estimat horòscop de la mà d'Armando Rampas, encarant el final d'any, més dolç que mai, més dolç que una crep de mel amb sucre.

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Només voldràs trobar algú amb qui parlar i que segueixi el mateix camí que vols seguir tu.


PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Deixa que la música soni i balla tota la nit i algú estarà amb tu tota la nit, ballant i donant voltes sense parar, amb moviments sensuals dedicats a tu, a la teva persona, a la teva manera de ser, un homenatge i reconeixement per a tu !!! Compartireu la tendresa del moment, serà pura màgia !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Ho serà tot; el primer/a, l'últim, el camí entre l'un i l'altre. La resposta a tots els teus somnis, el so, el moviment, la calor quan fa fred, això i lo altre, tot, ho serà tot. Ningú com ell/a, només viuràs per això, la teva vida, el teu primer/a, l'últim, ho serà TOT !

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Una parella dolça com la mel t'espera a la pròxima cantonada. Pot ser la teva parella de sempre que torna a ser el/la d'abans i renova l'amor com mai, encara millor que abans o, potser és una persona nova que esperava trobar-te des de fa molt temps. Estava desitjant trobar una persona com tu: atractiva, sensual, intel·ligent, comprensiva, en resum, una persona com tu.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Descobriràs el millor amor enmig del fred hivernal, envoltat de fusta, amb la calor d'un foc a terra, amb una estora peluda, amb la finestra tancada i veient com els flocs de neu cauen mentre vosaltres feu l'amor envoltats de cortines de color vermell. Una situació d'alló més kitsch i romàntica, més clàssica que el Channel number 5. 

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
No importa el què passi però tu vols i voldràs sentir-te lliure. Només sabràs repetir aquesta paraula, LLIBERTAT. Passi el que passi, tu no et mouràs d'aquí, LLIBERTAT, LLIBERTAT, LLIBERTAT. Deixeu-me en pau, només vull ser lliure. De vegades pot ser complicat mantenir-se així.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Cançons d'amor, cartes, ho intentaràs tot per recuperar aquell amor infantil que un dia vas tenir i que ja no existeix. Els amics invisibles van desaparèixer i no tornaràn per molt que hi insisteixis. Ja que Armando Rampas t'avisa, intenta no ser tan infantil. Enrocar-te aquí no et servirà de res, evita aquests pensaments, no vagis enrere, mou-te endavant.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest desembre tornaràs a tenir somnis amb aquell encontre furtiu que vas tenir no fa tant temps i que ningú sap ni coneix. Només recordes aquell polvo i aquell "Yeah" que vas exhalar quan ja havia marxat i havies amagat totes les proves del delicte. Aquest desembre, a la dutxa, quan estiguis sol/a i tranquil/·la, i l'aigua es dirigeix al teu sexe, repetiràs, des de molt endins, aquell mateix "Yeah" !


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Busques canvis. I aquest desembre començaran a girar les rodes del canvi, a poc a poc, però ho faran. Aprofita aquest moviment inicial per a què les coses comencin a girar en la direcció que tu vols. Tot t'anirà bé. La teva parella està al teu costat i ho saps.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Dels teus ulls cauràn llàgrimes de remordiments. Vigila que aquest mes pots equivocar-te. Potser marxarà, tu potser ho vas demanar i ara que el/la necessites aprop no hi serà.


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)

Tu li agrades, ell/a li agrades tu, ara i sempre. Ningú té ni idea de la quantitat d'amor que hi ha entre vosaltres dos. Junts anireu fent un camí cap a la felicitat de color rosa, de pastelito, de "Pantera Rosa" de "nube" ensucrada. Vigila no us embafeu amb tant sucre !!


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Us mantindreu fora de la sombra de l'amor, malgrat que estigui planejant per allà. Vigila perquè alguna cosa passa. No aquest desembre, però potser més endavant. Vigila que algun animal busca la presa.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes