Els arbres de pinyol pel novembre s'enterren i pel maig surten al sol


Un nou mes encetem el criTeri amb el refranyer popular a les mans. Després d'un octubre on hem viscut un autèntic atac frontal al fuet i a les botifarres, ens han canviat l'hora i hem hagut de triar entre la castanyada i el Halloween, encarem un novembre amb il·lusió!

Anem a veure, quatre números del criTeri: ja tenim 21 nous seguidors al Twitter. La xarxa de criTerfans s'està consolidant! Hem fet uns 100 tweets i em tingut 486 visites al nostre perfil! Aquest mes, finalment ens hem acostat a la paritat de gènere. Hem passat d'un 80/20 a un 55/45.I el tweet guanyador va ser el que va fer referència a la secció del nostre estimat consultor internacional AQUÍ.

En quant al Facebook, el que ha captat la atenció dels nostres seguidors ha estat la resposta a una gran pregunta: "Se puede beber cerveza después de correr? // Es pot beure cervesa després de córrer?" Ha arribat a 348 persones!!

I finalment, l'entrada més llegida d'aquest octubre ha estat En bicicleta elèctrica per Barcelona. El mes passat va ser 10 cosas que no pensabas que (tú también) harías cuando fueras padre.

Difoneu-nos! El criTeri és necessari, sempre, en tots els àmbits!!!

Salut i criTeri!


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes