L’horòscop - desembre

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI

Aquest mes estaràs d’ allò més insuportable. Intenta relaxar-te. Compra’ t algun disc de Bob Marley i relaxa’ t. La salut la tindràs regular i la paraula sexe no sabràs ni què significa.


PEIXOS

El mes passat va ser un gran mes per a tu. Aquest desembre viuràs de les sobres del mes passat. Prepara’ t que vindrà el gener !!! Aquest desembre caurà algun “polvoró”, però tampoc molts.


ARIES

Ara ja te n’has adonat. Estàs totalment arruïnat/da. No tens ni un duro. Això et farà estar malament amb tu mateix/a i tindràs mal de cap, cansament i una sèrie de malalties relacionades amb la teva falta de liquidesa.


TAURE

Gaudeix d’ aquest Nadal al costat dels teus. Estàs preparant un llarg viatge estaràs allunyat durant un temps. Tot continuarà igual, el sexe també. De diners no t’ en faltaran.


BESSONS

Continues malament de salut. Hauríem de fer una revisió i veure perquè s’ allarga tant aquest malestar, aquesta manca de salut. El sexe malament i els diners van disminuint, però encara en queden.


CÀNCER

Aquest mes et somriurà. El sexe en quantitat i qualitat vindrà a tu. Tots aquells somnis eròtics que has tingut en aquest any de sequera es podrien fer realitat aquest mes, a no ser que et falli la salut. Tapa`t !!!


LLEÓ

T’espera un desembre del més normal. Pots preveure, des del principi al final de mes els passos que faràs. Cap sorpresa. El sexe els dies que toca, ni més ni menys.


VERGE

Aquest mes et vindrà la neura de fer-te algun implant. Una mica als glutis, o als pits, o als llavis. Vols fer-te alguna cosa. Des d`aquí et recomanarem que simplement et compris roba o complements, a veure si la teva parella pot arribar a entendre lo complicat/da que ets. Sexe per un tub !!!!


BALANÇA

Aquestes vacances només podràs pensar en la feina. Saps que t`hi has d`esforçar i no has avançat gaire. Molt sexe, amb molta qualitat. Estaràs més sexy que mai i tothom ho notarà. Aprofita-ho!


ESCORPÍ

Aquest desembre aniràs com un gos/ssa foll/a. Buscant pels carrers, pels bars, pels racons algú amb qui fornicar de manera contínua. Aquestes pulsions que no podràs reprimir et faran oblidar-ho tot i això et portarà problemes que ja pagaràs més endavant. Deixa’t anar !


SAGITARI

Aquest mes de desembre aniràs més calent/a que un all. Tindràs ganes de moure la cadera en tots els moviments possibles, amunt i avall, de costat, del revés, del dret. De salut perfecte. De diners també. Continuaràs donant voltes al cap respecte la teva feina.


CAPRICORN

Aquest mes de desembre continuaràs pensant massa en les coses. Sempre ho has fet i n’ets conscient. Deixa`t estar d’històries ! Gaudeix del que hi ha. La salut normaleta i els diners, normalets.



Armando Rampas

criteri@elcrit.org


Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes