AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI
Aquest mes serà un mes místic. No pensaràs en res més que no sigui la transcendència de la teva ànima. Econòmicament estaràs estable.

PEIXOS
Aquest gener t'enamoraràs com mai. Malgrat tinguis parella, et fixaràs amb algú. No sabem, encara, si seràs capaç/a d'anar més enllà. Econòmicament havies estat millor. La salut perfecte.

ARIES
Ets un pesat/da i ho saps. Intentaràs millorar però no podràs. Vigila a la feina perquè faran "neteja" i tens molts números. Aquest gener serà difícil. Prepara't.En quant a la salut, ja et pots anar fent un abonament a la farmàcia.

TAURE
Aquest gener serà difícil per a tu. T`hauràs d'adaptar a noves situacions i estaràs tan concentrat en això que no t`adonaràs d`altres grans coses que passaran pel teu costat.Gaudeix tot el què puguis. La salut no t'abandonarà del tot, però algun refredat segur que cau. Economicament, comences a gastar algun "caleró". Ja era hora !!!

BESSONS
Aquest mes et començaràs a recuperar-te. Tornaràs a descobrir el significat de la paraula sexe amb totes les lletres. De totes maneres vigila a la feina, tindràs un daltabaix que ja t'esperaves. La salut regular.

CÀNCER
El mes de gener tindràs series dificultats per aguantar tota la gent. Tothom et semblarà banal i superficial i, no ens enganyem, segurament tens raó. De sexe no en vols saber res. Econòmicament estaràs bé.

LLEÓ
No podries començar millor l'any. Tindràs grans dosis de la teva postura preferida. També grans impulsos de gastar molts diners a les rebaixes, però hauries de fer un calaixet perquè necessitaràs diners per als teus plans de futur. Ja ens explicaràs que ha pogut més, si el teu impuls o el teu cap.

VERGE
No podem entendre com pots seguir aquest ritme. No en tens mai prou. Sempre vols innovar, noves postures, noves parelles, noves sabates, noves idees i, en canvi, tu continuaràs igual. T'hauràs de replantejar alguna cosa. La salut, més aviat regular.

BALANÇA
Aquest nou any començaràs amb noves energies i ganes de fer coses, de tot tipus !!! Aquest gener pinta bé. Sexe, de diners els justos i salut, també la justa.

ESCORPÍ
La teva vessant artística estarà més potenciada que mai. Tornaràs a sentir coses que feia temps que no recordaves, aixó et donarà una energia que farà que aconsegueixis tot el que et proposis. Gaudeix de la teva parella o busca`n una de nova, però gaudeix!!! La salut com mai !!

SAGITARI
El gener hauràs de treballar com mai, però tu t'esforçaràs i en recolliràs els fruits. No t'estressis, no t'agafis les coses molt en serio i practica el teu esport preferit. La salut bé, com sempre i economicament, aquest mes voldràs comprar-te, finalment, alguna cosa cara, fes-ho pesat !!!!

CAPRICORN
Aquest mes tothom s'oblidarà de tu. Semblarà que no existeixes. Fins i tot l`horòscop s'oblidarà de tu. Reclama !! Ah! De sexe, ni pensaments ! I de diners, molt malament.

Share this:

2 comentaris :

  1. Aquest mes li farem cas al astròleg.

    Per cert, que no escriu ningú ? ECO eCOOOOO

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes