AIRE DE SEVILLA (Sevilla)

Les festes de Nadal i el canvi d’any ens han portat una nevada i un fred que, tot i ésser del més normal per l’època de l’any en que estem, no deixen de sorprendre per afectar dates tan assenyalades on hi ha un cert moviment de persones que viatgen cap a casa dels seus familiars, i que en molts casos fan veritable la frase de “Vuelve a casa por Navidad”.

En cas que algú no vulgui tornar a casa per Nadal, o realment el que vol és escapar de l’ambient de sempre i del fred que patim, sempre està en disposició de viatjar cap al sud de la Península Ibèrica on el temps és una mica més benevolent.

Tot i així, hi fa fred d’hivern, i en aquests casos, què hi ha de millor que refugiar-se en un agradable raconet amb un tè a les mans.

Així doncs, aquest mes us proposo que visiteu la teteria que trobareu als banys àrabs anomenats Aire de Sevilla.

Aquest magnífic establiment es troba en ple barri de Santa Cruz de la capital sevillana, és a dir, en ple centre de la ciutat. Més concretament el trobareu al Carrer Aire, número 15.



La seva funció principal ha estat la recuperació de la tradició dels banys de l’antiga Hispalis, i ho fan exactament on es trobaven restes arqueològiques dels primers banys romans i que els àrabs van aprofitar per a construir les seves pròpies instal•lacions. Durant el segle XVI un virrei arribat de les colònies americanes es va construir un palau en aquell lloc, fent que en el segle XVII desapareguessin per sempre els establiments públics de banys a Sevilla.
Així, en aquell mateix lloc es recupera aquesta tradició. No només les piscines de banys, sinó que també s’inclouen tot tipus de tractaments corporals com massatges, pedicures, depilacions, xocoteràpia, fangteràpia, tractaments anti-estrés, ... Trobareu més informació visitant el web www.airedesevilla.com

Però com que aquesta secció va de bars, us recomano que no us perdeu la seva teteria. Un local molt agradable, amb una decoració excel•lent, i en el que es pot gaudir d’una tranquil•litat insuperable.

La vivència personal :
Si es busca definir amb una paraula la vivència d’aquest lloc, aquesta hauria de ser tranquil•litat. A més, pot anar acompanyada de pau, sensació de benestar, i finalment una sensació de que allà dins, el temps i el món semblen aturar-se, permetent-te de gaudir d’una quietud i un harmonia incomparables. Assegut en qualsevol dels raconets de la teteria, gaudint d’un esplèndid té amb menta (o qualsevol dels altres de l’extensa carta) tens la sensació que, en aquell moment, no importa res més que la companyia i la conversa que pots gaudir sense cap mena de molèstia. Si a més, pots gaudir, amb anterioritat o posteriorment, d’una sessió de banys i massatges, no cal que us digui res més



El millor :
A part de l’ambient de la teteria, en la qual us podeu imaginar que és per anar acompanyat de la parella, o de bons amics, sense cap altre interès que gaudir de la pau i la conversa entranyable i agradable, us recomanaria que no us perdéssiu la terrassa de l’Aire de Sevilla. Per accedir-hi haureu d’entrar als banys com a usuaris, però realment val la pena ja que gaudireu d’unes vistes a la Giralda, la Catedral de Sevilla i els seu barris antics absolutament immillorables, com podreu comprovar en la fotografia.



El pitjor :
Hi ha vegades, que per molt que ho intentis, no pots trobar el pitjor d’un lloc en el qual, tant les sensacions, com la decoració, et produeixen una sentiment tan agradable com el d’Aire de Sevilla. Per tant, aquest mes, l’apartat “el pitjor” queda desert.

Espero que ho pugueu gaudir


Fins la propera

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes