Aquí no es llença res!

Que us haig de dir... en aquests temps que corren, no es pot llençar res!! És per això que aquest mes veurem com canviar l'estil a un moble vell i poder així fer-lo servir!! Ja que els mobles d'Ikea tenen una vida curta... més val guarnir els de la iaia!




Així doncs, comencem amb el Fes-t'ho tu d'aquest mes:


Bé doncs, comencem! Primer de tot necessitem que el moble estigui ben net i buit. Si hi ha peces que puguem desmuntar millor, així serà més fàcil pintar-lo.

Nosaltres com heu pogut veure hem triat una tauleta de nit molt vella (semblava que tingués vida pròpia!). Hem tret els calaixos i hem començat a pintar amb el "multiusos". Aquest líquid ens permet que qualsevol superfície sigui apta per treballar amb materials i pintures generals. De manera que tant la fusta, com el ferro com el vidre, el podrem pintar amb pintura plàstica, és a dir la de paret mateix.
En principi, amb un capa del líquid multiusos ja n'hi ha prou, depenent del material potser en calen més.

Heu de tenir en compte que aquest líquid es neteja amb dissolvent o aiguarras, de manera que un cop acabeu haureu de netejar molt bé els pinzells, i sobretot treballar amb la finestra oberta!

Deixeu assecar el temps que us indiquen les instruccions i llavors ja podeu començar a pintar amb el color que vulgueu. En el nostre cas hem triat el color blanc, ja que després li donarem el toc de color.

Quan ja ho teniu tot pintat i ben sec, podem seguir amb la segona fase. En aquest cas, hem triat fer el que es diu decopage (crec que ja ho hem comentat en altres Fes-t'ho tu, però per si de cas recordar-vos que és una tècnica on enganxem amb cola blanca trossos de paper a la superfície del que vulguem (pot ser paper d'arròs, de regal o simplement un paper fi).

Quan ja hem triat amb quin paper volem decorar, el trenquem en trossos més o menys grans i els comencem a enganxar amb cura al moble.


Quan ja hem acabat d'engaxar el paper, el moble ja estarà llest! De manera que fem una capa de vernís (brillant o mate, a gust del consumidor) i ja el podrem fer servir!!

Aquest és un possible resultat, però com sempre podeu fer volar la imaginació!

Cal dir que si no teniu cap moble vell però us ve de gust desenvolupar la vena artística, també podeu anar a la deixalleria i aprofitar algun dels mobles que trobeu, adaptant-lo a les vostres necessitats.
Bon CriTeri!!

Share this:

3 comentaris :

  1. Està molt bé aquest més. De fet, estan molt bé tots els mesos.

    ResponElimina
  2. Molt bona idea! Felicitats per la teva secció

    ResponElimina
  3. a mi no se me ves ocorrugot mai directament ves anat el moble el rec felicitats rosa

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes