Tardor / Otoño

Criterians i criterianes!

Aquí estem, després de la ressaca de l'estiu i encarant l'últim trimestre de l'any.
Aquest mes no hi ha més novetats que la propia novetat d'encetar un nou número. En aquest número descobrireu alló de, no diguis mai: "d'aquesta aigua no en beuré" de la mà del mestre de les Observaciones aleatorias.
Podeu, també, passar pel Cul del món, de la mà del nostre redactor més viatger o celebrar amb els Running i Salut la gran moda masculina dels Fofisanos. També, ara que comença altra vegada la lliga i el futbol, feu una repassada a "Lliure indirecte", per apendre com llençar un penal. Descobriu les taques, què son i el perquè de la seva existència a Alchimia populi. La tardor també és una bona època per aproximar-se a la neurociència. I, el més esperat, el 11é capítol de LIES !!

Gaudiu del setembre i sobretot, sobretot, criTeri!

Salut i criTeri!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Criterianos y criterianas!

Aquí estamos, después de la resaca del erano y encarando el ultimo trimestre del año. Este mes no hay más novedad que la propia novedad de empezar un nuevo número de la revista. En este número descubriréis aquello de "de este agua no beberé" de la mano del maestro de las Observaciones aleatorias.

Podeis, también, pasar por el  Cul del món,de la mano de nuestro redactor mas viajero o celebrar con los Running y salud, la gran moda masculina de los Fofisanos.También, ahora que empieza otra vez la liga y el futbol, podeis dar una repasada a "Lliure indirecte", para aprender como tirar un penal. Descubrid las manchas, que son y el porque de su existencia en Alchimia populi. Este otoño también es una buena epoca para aproximar-se a la neurociència.
No os perdáis el 11eavo capítulo de LIES !!

Disfrutad del septiembre y sobretodo, sobretodo, CriTeri!!!

Salud y criTeri !

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes