Internet ja té CriTeri

La revista Criteri aquest mes estrena el seu Blog. Així que a partir d’ara a més a més de rebre l’edició en PDF podrem consultar l’edició Web de la revista. No cal esperar més:

El Blog o bitàcora CriTeri és una publicació online de la revista oberta tot l’any i el més important de tot és que ara podreu dir la vostra afegint comentaris o votant per un article (entrada al Blog). El Blog el fem la gent del carrer i pot opinar tothom, construint el que s’anomena la Internet 2.0, un Internet interactiu.
Es semblant a qualsevol pàgina web però funciona com una espècie de diari on es van afegint entrades i la més actual queda a la part superior. A més, a la part esquerra tenim accessos directes al arxiu del BLOG, a les diferents seccions, links, recomanacions, etc.
Podem anar directament a una secció o article determinat. Fixeu-vos que el link de la web es va complementant i per exemple pot quedar de la manera:

Un altre fet molt important que he comentat dels BLOGs es que ens permeten expressar la nostra opinió.Per afegir un comentari simplement al final de cada entrada aneu a l’apartat “Comentaris” i sigueu els primers en escriure.

És fàcil, només cal posar el comentari que vulgueu i poseu el vostre nom en “Escull una identitat”. Automàticament s’afegirà el comentari al BLOG de la Revista CriTeri.

Cada entrada també la podeu votar i donar suport moral als escriptors que mes a mes publiquen.






Altres BLOGs que recomano:

Aquest mes estem ple de novetats galàctiques i no podíem faltar a la revolució de la “Internet social”. Així que una altra novetat es que estrenem grup d’amics anomenat "El Criteri" a la web de moda Facebook.
Internet fa que gent amb ganes de fer coses i opinar pugui per exemple escriure una secció mensual en una revista “local”. Penjar les nostres impressions a la xarxa permet que gent de tot el món pugui trobar-nos, llegir, reflexionar, opinar.... tot plegat un boom d’informació “no oficial” que últimament envaeix la xarxa i que personalment m’encanta perquè la fa difícilment controlable i per una vegada som nosaltres qui podem triar que ens interessa llegir i no que “esos locos bajitos” (com diria SERRAT) decideixin per nosaltres.
Ens veiem al BLOG del CriTeri i al Facebook.

 Un pueblo que no sabe leer ni escribir 
 es un pueblo fácilmente manipulable

      Che Guevara

Share this:

1 comentari :

  1. Felicitat criterians:
    una fita importantíssima aconseguida.
    Ara, a fer el cim...
    Salut!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes