Recicla samarretes!

Com que ara ja ve el fred…bé, potser no, però com que si que tocaria que vingués fred i el taller ja el tenia preparat, ara no ho canviaré tot per una simple tonteria de Canvi climàtic no?
Bé, el que deia! Ara que ja ve el fred, és hora de fer canvis de roba a l’armari, i ja que hi som, fem neteja, i ja que hi som reciclem el que no volem, i ja que hi som fem el Fes-t’ho tu!!


Bé doncs, per fer el taller de reciclatge de roba, hem triat la peça que de ben segur més acumuleu; les samarretes! I amb aquestes samarretes farem unes estupendes bosses per anar a comprar.
Així doncs el material d’aquest mes serà:

Un cop hem triat la samarreta, la girem (de manera que l’etiqueta quedi per fora) i la posem ben plana al damunt de la taula. Tot seguit només hem de seguir les indicacions del dibuix:


Tallar per la línia de puntets les mànigues i el coll, i cosir per la línia recta la part de baix de la samarreta.

Un cop llest girem la samarreta de manera que el que hem cosit quedi per dins. Si ho volem més polit podem fer la vora a les mànigues i el coll per evitar que es desfili (si la samarreta és de cotó el que passarà es que es cargolarà).

Si voleu en comptes de fer servir només una samarreta en podeu fer servir 2, repetint el procés i posant una dins de l’altre, així aguantarà més pes si la voleu fer servir per anar a comprar!

A partir d’aquí podem fer moltes variacions, com posar-li cordill per tancar-la, o un iman, també podem decorar-la o fer-li butxaques!!

Com sempre, imaginació al poder!!

Si en feu fotos de les vostres bosses envieu-les a criteri.redactor@gmail.com i així les podrm publicar!!

Bon CriTeri!!

Share this:

2 comentaris :

  1. M'encanta. Això del fest-ho tu es muy bien. Així ens estalbiem diners

    ResponElimina
  2. GENIAL !!!
    Jo tinc unes samarretes que tenen aquella pasta sota les aixelles enganxada que no hi ha maneres de teure-la. Així les reciclaré !

    M'encantaaa !

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes