Octubre amb novetats

Al criTeri celebrem cinc anys de revista mensual col·laborativa ininterrompuda aquest 2011 i, per això, hem fet un número especial. Us animem a baixar-vos aquest especial aquí, o a la part inferior dreta de la barra del blog, a  'Especial Vé aniversari'. En aquest especial hem posat, el millor ("The best of") fins ara de l'històric de cada secció. Tot dissenyat i maquetat per un dels nostres artistes preferits, el Sr Criatures! Feu-hi una ullada perquè és genial !!!

Al criTeri també hem posat a la vostra disposició 'Números Antics', un recull dels números antics, des del 2006 fins al 2008. Ens ha costat trobar-los tots ! Només ha estat possible, aquest periple de trobar els números antics, gràcies a l'ordre i ànsia coleccionista dels arqueòlegs Mr. Observador  (o Mr. Senyàlia) i  Mr. Mosca (o Mr. 1/2 concurs).

El criTeri lamenta profundament la baixa voluntària d'una secció amb molt èxit i molt seguida com era 'Top Manta'. Us trobarem a faltar !! De totes maneres, un dels redactors segueix al nostre costat gestionant el facebook del criTeri. Us demanem que us feu amics del criTeri al Facebook i li doneu ànims a veure si s'anima a tornar-nos a il·luminar musicalment. Per cert, ens agradaria arribar a tenir més dels 12 seguidors que tenim actualment a facebook. Estem segurs que sou més !! 

Recordar-vos, també, que tenim Twitter, seguiu-nos a #revistacriteri . Per fer-vos-en seguidors heu d'entrar a http://twitter.com/#!/revistacriteri i fer clic en "seguir+". Al 13 de setembre ja estàvem piulant una pista sobre una de les novetats que us anunciarem al següent paràgraf. La pista era: 4.

I aquí va la última novetat per aquest octubre. Aquest mes comencem a jugar. A partir d'aquest mes, algunes seccions faran la secció de manera conjunta. Aquest octubre, per exemple, la secció "Criatures" i "Botellón" fan la secció a 4 mans, el resultat, el podeu veure més avall, senzillament, FANTÀSTIC !! Ja anireu descobrint, vosaltres mateixos, les seccions a 4 mans (Llaminadures i BeFabé, Horòscop i Lliure indirecte...). D'aquesta manera volem que els lectors de les diferents seccions descobreixin altres seccions. També afavorim la creativitat dels redactors que s'han hagut d'esforçar a trobar punts en comú entre les diferents seccions.

Tenim més jocs apunt per vosaltres! Ja us els anirem descobrint. Mentrestant, gaudiu del criTeri i feu-ne difusió !!

revista criTeri


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes