Lliure indirecte amb horòscop


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (17 de febrer al 11 de març)
Fernando Llorente Torres nascut un 26 de febrer del 1985 a Irunea (Pamplona). Davanter de l'Athletic Club de Bilbao. Com tots els aquaris van de guapos i com que tenen el cap molt gran (característica dels aquaris de Navarra) arriben als objectius que es marquen, encara que sigui a cops de cap.


PEIXOS (12 de març al 18 d'abril)
Gorka Elustondo Urkola es un futbolista nascut el 18 de març del 1987 a Beasáin, Guipúzcoa. Juga a la posició de mig centre per a la Real Sociedad. Els peixos saben passar desapercebuts malgrat siguin peces claus en un equip. És el cas de Gorka.

ARIES (19 d'abril al 13 de maig )
Walter Gerardo Urquiza Pandiani nascut a Montevideo un 27 d'abril del 1976. Jugador del Real Club Deportiu Espanyol. És un signe de foc, igual que Sagitari o Lleó. Creixement espiritual. Aquest 2011 hi haurà un gran desplaçament i afectarà a tots els Aries. Pandiani no se n'escaparà. Li espera un any mogut encara que es refugiï dins del camió.

TAURE (14 de maig al 21 de juny)
Roberto Soldado Rillo, nascut un 27 de maig del 1985. Davanter del FC València. Gelós, possessiu i cobdiciós. Li agrada buscar el plaer i l'estabilitat.


BESSONS (22 de juny al 20 de juliol)
Lionel Andrés Messi nascut el 24 de juny del 1987. Els bessons són persones versàtils que prefereixen fer canvis continuament, curiosos, seductors, desconcertants i poc disposats a mostrar senyals d'afecte o amor. Es porta bé amb Sagitari per ser-ne el seu oposat. També amb balança i aquari.

CRANC (21 de juliol al 10 d'agost)
Carlos Marchena López (Las Cabezas de San Juan, Sevilla, España, 31 de juliol del 1979) es un defensa central o migcentre defensiu. Pertany al FC Villarreal. Cranc és un signe de l'element d'aigua. Es porta molt bé amb escorpí i peixos. La realitat li fa por, prefereix refugiar-se en la fantasía. Profunda intuïció i afinada sensibilitat que li permet evitar l'angustia del desconegut. Si se sent ferit s'amaga dins la seva closca.

LLEÓ (11 d'agost al 16 de setembre)
Patxi Puñal Martínez, nascut un 6 de setembre del 1975 a Irunea (Pamplona). Jugador d'Osasuna. Centrecampista. Com a bon Lleó és generós, bondadós i fidel (només ha estat a Osasuna malgrat tenir generoses ofertes d'altres equips). 



VERGE (17 de setembre al 30 d'octubre)
Diego Armando Maradona "Pelusa" nascut el 30 d'octubre de 1960 a Lanús, Argentina. Com a bon verge sap marcar-se una línia per seguir-la i no perdre's tot i que, de vegades no sigui la línia més adecuada.


BALANÇA (31 d'octubre al 23 de novembre)
David de Gea Quintana, nascut a Madrid el 7 de novembre del 1990. Porter mític de l'Atlétic de Madrid. Actualment juga al Manchester U.  Com a bon Balança li encanta tot alló que sigui dolç. No pot frenar el seu impuls i és capaç de robar un donut encara que cobri un dineral.

ESCORPÍ (24 al 29 de novembre)
Antonio José Puerta Pérez (Nascut a Sevilla el 26 de novembre del 1984 - Mort a Sevilla,28 de agosto de 2007). Jugador del Sevilla. Intens, amb una energia emocional única. No accepta que la gent li prengui el pèl.


OFIUCO (30 de novembre al 17 de desembre)
Santiago "Santi" Cazorla González nascut un 13 de desembre del 1984 a Llanera, Asturias. Davanter del FC Màlaga. Com a bon Ofiuco, ningú o quasi ningú sap de la seva importància. És una llàstima i una falta de delicadesa aquesta  incomprensió a la que ofiuco i Cazorla estan sotmesos. Una llàstima.

SAGITARI (18 de desembre al 20 de gener)

Vicente del Bosque González, I marques del Bosque. Nascut a Salamanca el 23 de desembre del 1950. Entrenador i exfutbolista Espanyol. Actualment és seleccionador de la "roja". Optimista, modest i amb bon humor. 



CAPRICORN (21 de gener al 16 de febrer)
José Mourinho, nascut el 26 de gener. Els capricorn viuen amb els nervis a flor de pell, els hi agrada enterar-se de tot i sinó treuen tota la seva ràbia i còlera. Moltes vegades pateixen innecessariament. Mostren un cert culte al seu egocentrisme.



Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

  1. Molt divertida la secció d'aquest mes.

    Una combinació (horòscop-lliure indirecte) perfecte!!

    Volem més sorpreses a la revista !!
    Enhorabona!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes