Cremant les naus

En aquest cas, les “naus” són les que probablement siguin les últimes fotos dignes d’aquesta secció que em quedaven al bagul de les golfes de casa...Si no hi ha grans novetats, aquesta secció passarà a tenir una periodicitat més laxa... no apel·larem a una fugida de les muses, a motius personals o de temps o al fixatge per una revista encara més ben pagada...simplement, ens hem quedat sense material! Així que si voleu mantenir viva aquesta secció ens podeu enviar les vostres fotos a: revistacriteri@gmail.com; garantim citació o anonimat, en funció de les vostres preferències. Mentrestant, agraïm profundament als que han fet aportacions significatives, amb menció especial als mítics Clavero-Soto, benefactors d’aquesta secció des dels seus orígens (orígens de la secció i orígens dels Clavero-Soto), als qui dediquem aquest últim (pel moment) episodi...en el cas improbable que algú tingui síndrome d’abstinència, podeu visitar als amics de: http://hadonejob.com/, una web agermanada (no sé si en són conscients, però) amb aquesta secció.

1. Regulació municipal del gronxador


El revers d’aquesta foto indica la localització del seu origen d’alguna ciutat de parla anglesa, però amb el pas del temps està mig esborrat (s’accepten idees); bàsicament és un senyal que regula l’aparcament al carrer en funció dels dies en que està reservat per instal·lar-hi gronxadors...en concret, dos dimarts al mes, de 7 a 10 del matí (quines hores, per cert!).

2. La conversa (Escòcia)


No acabem de saber de què és l’anunci (potser d’audiòfons?), però els ha quedat xulo!



3. Carretera perduda al Périgord



Al Périgord, França, es va trobar aquesta sospitosa carretera a mig esborrar...no queda gens clar perquè s’ha cobert amb terra només en algunes parts...

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes