Una altra realitat

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.


AQUARI (17 de febrer al 11 de març)
Només m'has vingut a preguntar, a mi, al gran visionari Armando, el perquè de la teva infelicitat, que què pots fer per millorar. El teu mon que és la teva realitat. No necessites parlar, només amb la teva mirada es pot veure tot. Millora el teu mon que és la teva realitat.

PEIXOS (12 de març al 18 d'abril)
Tens la sensació que res no pot canviar a millor, que només pot ser pitjor. Doncs aquesta tardor en tindràs la constància. Defensa't per arribar a final de mes. Pensa en el futur, estima't i esforça't, sigues pacient, tot plegat és imminent.

ARIES (19 d'abril al 13 de maig )
La teva vida és inferior a les teves expectatives. Vals molt més que tot això. Tenies grans plans per la teva vida. Fusta de líder. Mascle Z. I has acabat essent un/a musculman, un heroi/na que fa llàstima. Aquesta tardor te n'adonaràs. A veure com ho reconduïm tot plegat, perquè aquests pensaments causen autèntic dolor.

TAURE (14 de maig al 21 de juny)
Borrasques s'acosten. Les turmentes i el fred estan a tocar. Valdrà més que t'oblidis dels problemes i et converteixis en un autèntic irresponsable. Balla com mai i executa tots els passos per ser un autèntic llatí/na. Que et falti pista de ball, exagera-ho tot i abraça el fracàs com si fos el teu millor amic, marca't uns "dancings" i a riure !


BESSONS (22 de juny al 20 de juliol)
Aquest setembre no acceptis suggerències. Que callin ja !! Estaràs envoltats de pesats. Busca la teva atmosfera zero. Què et poden oferir que no hagis vist ? Canviar bastos per espases ? Per quedar-te allà mateix? Almenys que callin i tinguin la decència de deixar-te en pau !!!

CRANC (21 de juliol al 10 d'agost)
Tindràs la sensació que res no varia, no fa vent, no plou, no fa sol, no hi ha núvols, no hi ha res de res. L'univers està buit. Escriu un missatge en una botella demanant ajuda, busca oxigen on sigui, refugia't. No pot ser que estiguis sol a la immensitat. No sabràs què fer, però ho hauràs d'intentar.

LLEÓ (11 d'agost al 16 de setembre)
Pren cafè, absorbeix tot l'oxigen que puguis, rasca't el que et piqui i prepara la carrera que tens davant. 

VERGE (17 de setembre al 30 d'octubre)
Busca culpables i visita a Armando, previ pagament de la quota, per a fer-te una lectura del que t'amaga el destí. Unes flors i un gerro. Un dibuix, una explosió de colors, un autèntic so pop o res de tot això. Qui ho pot entendre?

BALANÇA (31 d'octubre al 23 de novembre)
Hi ha un tren que vaga des de fa molt temps. Potser busca una odissea per explicar. Moviment en el trajecte amb la poca fe que queda dins. Mal repartiment dels seients. Algú condueix per defecte. OOOOh! no té direcció, ooo perdut i sense control. Formant núvols de vapor. Potser hi ha un tresor ocult al seu interior.

ESCORPÍ (24 al 29 de novembre)
Vols fer una nova religió que començaràs aquest setembre. Seràs un nou/va telepredicador/a. Dient la veritat. Dirigint el teu flux de veu cap a les veritats absolutes. 

OFIUCO (30 de novembre al 17 de desembre)
El pitjor ja ha passat. No busquis explicacions. Feia por, però ja ha passat. Ara regnaran les llums de colors. Explica'ns com pots dormir, com ho fas per superar les pors paralitzants. Ets fort/a i capaç d'oblidar i reconstruir els fonaments de la teva personalitat.

SAGITARI (18 de desembre al 20 de gener)
Et van aconsellar malament. Mira bé si has deixat enrere la teva humanitat. Has de ser més natural, potser demà no et despertes i no hi haurà marxa enrere. És temps de canviar. Intenta-ho. Has d'ajudar a tothom que ho passi malament. Pot ser condicional però la teva ajuda ens ajudarà, serem un més !!

CAPRICORN (21 de gener al 16 de febrer)
Enhorabona, ets el/la que tindrà més. Les campanes dels temples sonaran a la ciutat per donar la benvinguda al seu capità. Et convidaran a totes les rondes. I tindràs l'ipod ple de cançons que mai podràs acabar d'escoltar ! Et faràs un compte a ebay i vendràs el teu patrimoni per menys del total.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes