5iler - Bloc de notes web súper ràpid

Felicitats als 9 anys de la revista!!!

Quan he vist que a l'editorial d'aquest mes es parlava que amb 9 anys s'han fet 109 números de la revista no m'he pogut estar de mirar en quants números he participat. He entrat a les entranyes del bloc, hi he pogut contar 77 entrades (mesos) de llaminadures, això suposa un 70%. Molt content d'haver participat en una part important d'aquest projecte. També per curiositat he mirat la primera entrada de llaminadures.... setembre de 2008!
És una bona idea ajuntar-se gent diversa perquè cadascú cada mes escrigui d'un tema que li agrada o l'apassiona. Però la veritat és que no conec gaires projectes d'aquest estil: blocs col·laboratius compromesos mes a mes. En canvi de blocs personals n'hi ha un munt, potser és un tema per reflexionar-hi.

La llaminadura

Avui us explicaré un petit truc de com prendre petites notes o idees i tenir-les sempre a mà.

La podeu utilitzar des d'ara mateix, no cal registre ni instal·lar res:




Potser us preguntareu que ja tenim multitud de llocs on podem guardar notes digitals. Per exemple Evernote, Google Keep o llistes amb Wunderlist. Però 5iler no és això, és molt més senzill però alhora més pràctic. 

Aquí no podrem guardar fotos, només text i només tindrem 5 llibretes cadascuna amb un color. L'avantatja de 5iler és que és ràpid, molt ràpid. Ideal per aquestes petites notes que necessites tenir a mà.


Antecedents

Jo fa molts anys que utilitzo uns fitxers de text senzill (*.txt) per guardar informació variada. A vegades havia fet l'intent de fer un word en lloc d'un txt, o de fer un google docs, però sempre em trobava amb el mateix, el txt és més ràpid i per aquelles consultes ràpides i puntuals sempre acabava tornant al format txt.

Ara he trobat una alternativa que funciona tant ràpid com el txt i és molt més visual. Quan algú m'ho veu sempre em pregunta així que he decidit a explicar-vos que són aquests colorets.


5iler i Dropbox

5iler utilitza l'emmagatzematge local del navegador, per això és tant ràpid! Es pot sincronitzar amb el vostre Dropbox i així si borreu la memòria del navegador no perdreu les dades i podeu tenir diversos ordenadors sincronitzats. 

Una idea molt original que de tan senzilla que és genial

Poseu-lo com a icona a la barra del navegador per poder-hi accedir i ja em direu com us va!

Article dedicat a Armando Rampas

Mr.Llaminadures
Més articles llaminers aquí

5iler (pronounced ‘filer’)

is a notepad for the
rhythm of your mind

Share this:

2 comentaris :

  1. Genial! Una autèntica Llaminadura!!!!
    A.R.

    ResponElimina
  2. Muy curioso, práctico y muuuuuuuuuy bonito!! Voy a echarle un vistazo, aunque quizás necesite un intensivo!! jijiji

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes