Anys i anys, per molts anys!

10 anys essent l'animal Salvatge, essent l'Armando Rampas que t'ajuda a escollir les respostes a les preguntes que et portaran els vents del futur i, davant el crit de celebració que s'ha sentit, he decidit que, jo, Armando Rampas, un cop més, us donaré un cop de mà amb el futur, aquí va!

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Davant d'un futur incert, molt per descobrir, no voldràs decidir i perdre els moments. Podràs palpar les boires i travessar el temps. Si aquest mes l'horòscop no t'és favorable, agafa la màquina del temps i trasllada't a l'Agost, potser serà millor....

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Ja no vols pensar, no vols anar més enllà, simplement escoltar les gavines a la platja i els crits dels incansables nens mentre lluiten contra les onades que irremeiablement s'apaguen a la platja. Desconnecta't !


ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Veient com passa el temps voldràs estar arran de terra, ja no t'anirà la realitat i per això t'inventaràs un nou mon irreal amb amics perfectes i parelles que et donen el que necessites. La teva imaginació és poderosa i t'ajudarà a passar els moments difícils.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Busca els vells corriols on de petit jugaves, racons que anaves amb els teus amics. Buscaràs un lloc teu, un raconet per tornar a ser petit, per tornar a jugar a aquelles tonteries tan divertides. Busca ideals que has après, però no els trobaràs. Tot això ningú t'ho havia explicat, per això està aquí el papa Armando. El ritme de la humanitat és implacable !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Instints i sensacions de dins del teu cos sortiran. Si veus algun objectiu sen(x)sual que et somriu, ja saps què has de fer. És el moment, és divertit, estàs i estaràs de bon humor, deixa que els fluids facin la resta. Deixa't endur per el moment.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
La mateixa pedra al mateix lloc, el mateix parany esperat. Potser és hora que ho reconeguis. T'agrada el càstig. Gaudeixes amb el dolor. Practica la desafecció.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Cansat del dia a dia, potser hauries de marxar, a un país o a una altra illa, a veure què t'espera, deixar-ho tot enrere i no tornar mai més. No hi haurà preocupacions, flotaràs en la sorpresa. Que guai ha estat tot fins ara, però el punt i apart s'aproxima. Si no és ara, serà més endavant...

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Flotaràs en el nou mon on t'has posat. Gaudeix-ne !! Poc sexe i molt feina, però l'alegria t'inundarà (malgrat els moments, impossibles d'evitar, de baixades). Cuida les teves relacions! No ens oblidis !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Continues en l'alineació planetària favorable. En un futur no molt llunyà trobaràs a faltar aquests moments que vius ara, d'emoció per si trobes el que busques. En fi, val més que no hi pensis gaire, agafa la teva parella i fot-li un clau, què carai!!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Tants objectius, tantes llistes, tantes sortides, tantes brúixoles, tants mapes. Agafa les monedes i gasta-les. Fes-te bomber/a i tingues fills. Medita quan surti el sol, fes tai-xi, fes un bonsai i escriu un petit llibre (o blog). Mira't i pregunta't on pots arribar sense perdre el nord.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
T'adonaràs que ets una bèstia reflexiva que només vol llegir llibres de filosofia i física quàntica malgrat que prediquis que només vols jugar a la Playstation i malgastar les hores de vida que t'han regalat amb jocs estúpids i poques preocupacions. I mentrestant, els dies calorosos aniran passant i no tindràs cap Playstation....potser és el millor. Folla carai!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Tot et semblarà meravellós. Encantat/da d'estar en aquesta vida. Una autèntica meravella ! Inspiració, sexe, calor, feina, diners, felicitat, estendre la roba, llençols amb suavitzant bellugant-se al ritme del vent i abraçan-t'he. Concerts meravellosos i músiques celestials !!

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes