10 anys de CriTeri i 7 de Llaminadures

La revista CriTeri fa 10 anys, és molt que un projecte sense ànim de lucre duri tant. Felicitats de debò als que participen cada mes, als que van participar i ens ha deixat pel camí i sobretot als lectors d'avui, d'ahir i de sempre.

Jo però no estava a l'inici quan la revista es publicava en PDF per un grupet Solsoní. No me'n recordava, així que he hagut de xafardejar dins la web de la revista per veure que vaig començar fa més de 7 anys, qui ho havia de dir, et poses sense adonar-te a escriure i ja portes 86 articles.

Ja que he entrat a les entranyes de la web de la revista m'ha picat la curiositat dels articles més llegits. Per ordre els 5 primers:

Google és lent, prova inici.infoM'ha sorprès que fos l'article més visitat de la meva petita història de 7 anys. És un petit projecte personal meu i del meu germà que encara funciona, una idea de com hauria de ser la pàgina d'inici del teu navegador per evitar distraccions i ser més productiu. 
834 visualitzacions, 2 comentaris, 8 G+

Recursos en la red para profesores, alumnos y para todos El segon article és una col·laboració, no el vaig escriure jo. Una amiga que va deixar la feina per estudiar de mestra i estava entusiasmada amb els recursos que hi havia a la xarxa. Li vaig dir que això ho havia d'escriure i aquí està, un gran recull de recursos!. 
631 visualitzacions, 3 comentaris, 1 G+

Envia continguts al teu Kindle (llibres, articles, documents....) M'havia comprat un llibre electrònic Kindle que té wiffi i estava encantat de la manera que li podíem enviar coses, mai m'ha agradat llegir en una pantalla d'ordinador. Avui en dia tinc poc temps i l'utilitzo més per llegir articles llargs de la web que per llibres. Et recomano un article que parlo de Readlist, un servei que permet enviar webs al Kindle. 
526 visualitzacions, 6 comentaris i 2 G+.

Cercar imatges a Internet M'he fixat que la gent cerca només a Google i sense cap tipus de filtre ni res. Amb 4 clics tens disponible multitud de llocs i filtres per trobar la imatge que necessites.
516 visualitzacions, 3 comentaris, 4 G+

Novetats a inici.info!!! un article amb les novetats d'inici.info amb vídeos curts musicals.
462 visualitzacions, 11 G+

Això és tot, content d'haver participat en aquesta gran revista

Mr.Llaminadures

La resta d'articles llaminers aquí



Share this:

4 comentaris :

  1. Per molts articles més!! El del Kindle va ser una de les millors! Indispensable Llaminadures!

    ResponElimina
  2. Felicitats! Que el entusiasmo por seguir creando y aprendiendo nunca falte Dani!

    ResponElimina
  3. Enhorabona per tantes llaminadures útils!!! Inici.info és una eina geinal i molt útil... no m'estranya que sigui un hit.

    ResponElimina
  4. Sí, inici ja és part de les nostres vides, un indispensable a casa, a la feina i al mòbil ;)

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes